Offline media niet meer van deze tijd? Ben je gek! Print is weer helemaal hot. Brochures, flyers, magazines, noem het maar op. Het zijn effectieve middelen om je merk mee uit te dragen en juist in dit tijdperk het perfecte middel om op te vallen. Daar zijn wij maar wat blij mee, want print is zeg maar echt ons ding.

Je zult wel denken ‘weer zo’n bureau dat print verkoopt en mij belooft alles uit handen te nemen’. Wij doen precies dat maar gaan ook een stap verder. In tegenstelling tot andere printmanagement aanbieders beschikken wij over onze eigen volledig modern ingerichte productielocatie. Zo hebben we echt alle touwtjes in handen.

Het team van OCC heeft jarenlange ervaring in drukwerk, print, signing, crossmediale communicatie en nog veel meer. Want wij weten dat jij wilt sparren met mensen met verstand van zaken. Geen onzin maar doorpakken, daar houden wij van.

Superdrukker.

Zelf je eigen drukwerk bestellen? Natuurlijk kan dat ook. Onze webshop SUPERDRUKKER biedt je een ruim assortiment standaard drukwerk en promotiemateriaal. Super snel eenvoudig online te bestellen. Drukwerk met spoed nodig? Kies voor de next-day levering en je hebt het de volgende werkdag in huis

Print cases.

Vriendenboeken.nl

Ontwikkeling nieuwe software vriendenboeken.nl

Watch for Business

ADVERTISING WATCH FOR BUSINESS

Magna Tyres

ADVERTISING MAGNA TYRES GROUP

MTH Makelaars

SIGNING MTH MAKELAARS

Superdrukker

Webshop

Novasol

DESIGN & PRINT POS MATERIAL NOVASOL

finger gesture touch drag tap swipe copy 24