Superdrukker.

Webshop Superdrukker

SUPERDRUKKER is dé online portal voor het bestellen van gestandaardiseerd drukwerk en promotiemateriaal. Op de concurrerende Nederlandse drukwerkmarkt is het van belang opvallend en onderscheidend te zijn. Er is een frisse huisstijl en een pakkend logo ontworpen om deze super webshop op de kaart te zetten. Op marketinggebied is een marketingplan opgesteld om de komende periode effectief in te zetten. Hierbij zijn offline marketing, online marketing, e-mailmarketing en social media belangrijke speerpunten welke crossmediaal worden ingezet. Door continu alle processen te meten en de resultaten te analyseren, lukt het SUPERDRUKKER de weg naar de top te bewandelen.

Custom-made webshop.

Voor SUPERDRUKKER is een custom-made Magento webshop ontwikkeld. Magento is dé open source software op het gebied van webshops. Voor de developers van OCC Crossmedia zaten hier enkele uitdagingen in, zoals het ontwikkelen van de productconfigurator op de productpagina’s. Ook zijn er verschillende API’s (application programming interface) ontwikkeld zoals de calculatie-module, offertes op maat-module en de bestand-upload module, dit alles om de usability van de webshop verder te vergroten. Hoe kan deze webshop gebruiksvriendelijk worden ingericht, wat is er nodig om online zichtbaar te zijn en hoe kan SUPERDRUKKER als (marketing)merk worden ingezet? Deze en nog meer vraagstukken kwamen aan bod tijdens project ‘Webshop SUPERDRUKKER’.

Marketing.

SUPERDRUKKER zorgt ervoor dat jij super goed voor de dag komt met kwalitatieve flyers, brochures, visitekaartjes en al jouw ander promotiemateriaal. Het gaat om het resultaat wat jij bereikt met het drukwerk: goed drukwerk bezorgt je nieuwe klanten, super drukwerk zorgt voor super veel nieuwe klanten. Dat wil toch iedereen?

Superdrukker - website realisatie