Wij zijn OCC.

Het fullservice communicatiebureau dat jou volledig ontzorgt op het gebied van print, web development, marketing en concept & creatie. En het beste is: dat alles onder één dak. Iedere dag gaan wij met veel passie en plezier aan de slag om alles uit jouw visitekaartje te halen, zowel online als offline. Van het design en het bewaken van jouw huisstijl, uniek drukwerk, een opvallende beursstand, een spraakmakende crossmediale campagne tot een moderne nieuwe website. Met de beste ingrediënten en een snufje OCC realiseren we de juiste beleving!

gecreëerd in breda.

OCC is gecreëerd en gevestigd in het schitterende Breda, het creatieve hart van Zuid-Nederland. Onze nuchtere Brabantse mentaliteit zie je in alles terug. Geen onzin maar doorpakken, daar houden we van.

Inkt stroomt door de aderen.

OCC Crossmedia is sinds 2003 een begrip in de grafimedia branche. Oprichter Mark Vermijs heeft zijn roots vanuit de vroegere gerenommeerde drukkerij Louis Vermijs aan de Haven van Breda (1903). Binnen OCC weet hij, samen met zijn compagnon Roy Pruijmboom, een brug te slaan tussen de passie voor het ambachtelijke producten en de expertise op het vlak van online communicatie. Hierdoor legt OCC een advies op tafel wat volledig aansluit bij jouw wensen.

Geschiedenis van OCC Crossmedia

Het team.

Ons team bestaat uit een stelletje slimme koppen, elk op hun eigen gebied. Dit team staat iedere dag weer met 100% energie en inzet klaar om aan de slag te gaan met de leukste projecten en toffe uitdagingen en daar zijn we best een beetje trots op. We stellen ze graag aan je voor.

Mark Vermijs
Mark Vermijs

Director

Casper Mol
Casper Mol

Product Data Specialist

Melvin Giebels
Melvin Giebels

Developer